01. јул 2022.

Обавештавамо све заинтересоване кориснике да ће услуге бонитета са подацима из редовних годишњих финансијских извештаја за 2021. годину бити доступне почев од четвртка, 7. јула 2022. године.

Сазнај више

27. јун 2022.

Агенција за привредне регистре још једном подсећа све обвезнике ревизије да 30. јуна истиче законски рок за достављање документације уз редован годишњи финансијски извештај (РГФИ) која је прописана чланом 45. Закона о рачуноводству.

Сазнај више

22. јун 2022.

Агенција за привредне регистре подсећа обвезнике ревизије да, почев од редовних годишњих финансијских извештаја (РГФИ) који се састављају на 31.12.2021. године, имају обавезу да до 30.6.2022. године доставе: прописану документацију уз те извештаје (одлуку о усвајању финансијског извештаја, ревизорски извештај и евентуално годишњи извештај о пословању, у складу са законом) или кориговани РГФИ са наведеном документацијом уколико је обвезник вршио корекције у односу на јавно објављен финансијски извештај, усвојен од стране надлежног органа.

Сазнај више

21. јун 2022.

Обавештавамо кориснике Централне евиденције обједињених процедура (ЦЕОП) да је поново омогућено подношење захтева у систему за издавање грађевинских дозвола, захваљујући томе што је Републички геодетски завод (РГЗ) успео да оспособи сервис за преузимање података о катастарским парцелама и адресама.

Сазнај више