11. мај 2022.

Заједничка регионална платформа привредних регистара БИФИДЕКС, чија је чланица и Агенција за привредне регистре, доступна је за коришћење у пуном капацитету.

Сазнај више

29. април 2022.

Агенција за привредне регистре подсећа сва матична правна лица која нису изузета од обавезе састављања, достављања и обелодањивања консолидованих годишњих финансијских извештаја за 2021. годину сагласно Закону о рачуноводству, да у среду 04. маја 2022. године истиче рок за њихово достављање Агенцији. Изузетно, за обвезнике са пословном годином различитом од календарске, тај рок истиче четири месеца од датума биланса.

Сазнај више

29. април 2022.

Обавештавамо кориснике електронских услуга Агенције за привредне регистре да ће у периоду од петка, 29. априла (од 22 часа), а најкасније до среде, 4. маја 2022. године, бити онемогућено е-плаћање због привремене обуставе рада дигиталних сервиса Комерцијалне банке.

Сазнај више

28. април 2022.

Агенција за привредне регистре данас је објавила Мапу Регистра мера и подстицаја регионалног развоја (Мапа РегМПРР), на којој су приказане информације о улагањима државе, привредном развоју и привредним потенцијалима, са годишњим подацима за 2021. годину

Сазнај више