Нови шалтери Агенције за привредне регистре су од данас отворени у оквиру зграде архиве Агенције у Раковици, у Улици ослобођења 1б. 

Корисници ће на овим шалтерима моћи да предају регистрационе пријаве и документацију, преузму решења регистратора и добију потврде, изводе и информације о  поступцима регистрације.

Директор Агенције за привредне регистре Милан Лучић истакао је да ће са отварањем шалтера у Раковици корисницима из тог дела града, који желе лично да дођу у АПР и обаве свој административни посао, те услуге Агенције од данас бити доступније. 

АПР је, са отварањем додатних шалтера на још једној локацији у Београду,  привредницима омогућила ефикасније пружање услуга, уз смањено задржавање у Агенцији, у којој се поштује ограничење у погледу броја грађана, уз примену прописаних мера (ношење маске, физичка дистанца).

Подсећамо кориснике да се у згради архиве налази читаоница, у којој се може извршити непосредан увид у документацију и преузети копије докумената. Радно време шалтера је од 9 до 15 сати, а испред зграде архиве Агенције у Раковици корисницима је на располагању бесплатан паркинг.

07. новембар 2020. Министарка Атанасковић и директор Лучић о плановима АПР-а 25. новембар 2020. Издавање нових лиценци са промењеном категоријом туристичким агенцијама- организаторима путовања