Привредници и грађани, који желе да користе електронске услуге Агенције за привредне регистре,  као што су еДостављање финансијских извештаја, еРегистрација понуђача, еРегистрација оснивања Д.О.О и предузетника, еГрађевинске дозволе, еЕвидентирање стварних власника и друге услуге доступне на порталу са еСервисима Агенције, а који до сада нису имали кориснички АПР налог, од 16. јануара 2023. године треба да креирају кориснички налог преко портала за електронску идентификацију eID.gov.rs, након чега ће аутоматски бити преусмерени на систем АПР-а.

Постојећи корисници ових електронских услуга моћи ће да користе своје АПР налоге креиране путем Система за централизовано пријављивање корисника Агенције све до 1. јуна 2023 године, а по истеку овог рока биће доступна искључиво пријава преко Портала eID.gov.rs.

Са јединственим корисничким eID налогом, привредницима и грађанима је омогућен приступ не само свим електронским услугама АПР-а, већ и осталим услугама еУправе, ЛПА, еЗдравље, Мој ес Дневник, еФактура и Моја прва плата.

26. децембар 2022. Од 1. јануара креће електронски упис у Регистар понуђача 30. децембар 2022. Обавештење о радном времену током државног празника