Novi šalteri Agencije za privredne registre su od danas otvoreni u okviru zgrade arhive Agencije u Rakovici, u Ulici oslobođenja 1b. 

Korisnici će na ovim šalterima moći da predaju registracione prijave i dokumentaciju, preuzmu rešenja registratora i dobiju potvrde, izvode i informacije o  postupcima registracije.

Direktor Agencije za privredne registre Milan Lučić istakao je da će sa otvaranjem šaltera u Rakovici korisnicima iz tog dela grada, koji žele lično da dođu u APR i obave svoj administrativni posao, te usluge Agencije od danas biti dostupnije. 

APR je, sa otvaranjem dodatnih šaltera na još jednoj lokaciji u Beogradu,  privrednicima omogućila efikasnije pružanje usluga, uz smanjeno zadržavanje u Agenciji, u kojoj se poštuje ograničenje u pogledu broja građana, uz primenu propisanih mera (nošenje maske, fizička distanca).

Podsećamo korisnike da se u zgradi arhive nalazi čitaonica, u kojoj se može izvršiti neposredan uvid u dokumentaciju i preuzeti kopije dokumenata. Radno vreme šaltera je od 9 do 15 sati, a ispred zgrade arhive Agencije u Rakovici korisnicima je na raspolaganju besplatan parking.

07. novembar 2020. Ministarka Atanasković i direktor Lučić o planovima APR-a 25. novembar 2020. Izdavanje novih licenci sa promenjenom kategorijom turističkim agencijama- organizatorima putovanja