29. decembar 2017.

Da biste se elektronski registrovali kao preduzetnika, potrebno je da  kreirate  korisnički nalog u Sistemu za centralizovano prijavljivanje korisnika Agencije za privredne registre. Nakon kreiranja naloga, pristupate portalu na kojem se nalazi elektronska prijava.

Saznaj više

28. decembar 2017.

Od početka iduće godine građani Srbije moći će lakše, jeftinije i za mnogo kraće vreme da se registruju kao preduzetnici. Zahvaljujući novoj usluzi koja će omogućiti da se procedura registracije u potpunosti obavi putem interneta – od podnošenja zahteva do dobijanja rešenja, Agencija će od 1. jaunara omogućiti preduzetnicima da se registruju bez dolaska na šalter-najavio je Zvonko Obradović, direktor APR-a na konferenciji za novinare održanoj u Agenciji povodom početka  pružanja nove usluge.

Saznaj više

14. decembar 2017.

U saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i Centralnim registrom Republike Makedonije (CRRM), u Agenciji za privredne registre (APR) danas je počela dvodnevna radionica “Regionalni portal privrednih registara” na kojoj učestvuju predstavnici iz registarskih institucija Albanije, Bosne i Hecegovine (Federacija BIH i Republika Srpska), Makedonije, Rumunije, Slovenije i Hrvatske.

Saznaj više

11. decembar 2017.

Agencija za privredne registre objavila je Saopštenje o poslovanju ekonomskih celina u privredi u Republici Srbiji u 2016. godini. Osnov za izradu saopštenja predstavljaju podaci iz konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2016. i 2015. godinu, koje su matična pravna lica dostavila Agenciji u skladu sa računovodstvenim propisima.

Saznaj više